torstai 7. maaliskuuta 2013

Hiihtokisat!

Tänään oli ilmassa Suuren Urheilujuhlan tuntua... Lähdimme kaikki ( tai melkein..) pururadalle hiihtokisoihin!
Eskareilla, 1-2:lla, 3-4:lla ja 5-6:lla oli omat sarjansa, ja tytöille ja pojille vielä omansa..
Metodina oli väliaikalähtö 30 sekunnin välein, pienemmät hiihtivät lyhyemmän lenkin perinteisellä ja isommat ison lenkin vapaalla tavalla..
Joissain sarjoissa oli vain kaksi tai kolme osanottajaa, mutta kilpailu mitaleista oli silti ankaraa ja armoa ei annettu loppusuoralla... Tavoitteenahan ei ole voitto, vaan Reilu voitto... ehhehee!
Kisojen jälkeen oli koululla tarjolla mehua, jonka jälkeen oli palkintojenjako...
Lopuksi vielä kaikki hiihtäjät saivat kylätoimikunnalta palkinnot kilpailemisesta.. jess!!
Sitten pääsimme nauttimaan Mikkelin 175-vuotisjuhlista herkullisella juhlalounaalla...
Lisää 0-2:n blogissa ja Kuvia tapahtumista- sivulla...