perjantai 9. marraskuuta 2012

Isänpäivää kaikille säädyille!

Joopa joo.. Lunta sitten tuhnutti pitkin viikkoa ja kaikenlaisia lumiukkoja, -eukkoja ja -otuksia ilmaantui koulun pihalle kuin itsestään... Mistähän niitäkin oikein tulee..? Lumipalloja, nääs... lentävät Ihan Itsestään... pitänee soittaa Paaville... Ihmeitä tapahtuu...
Nauttikaa nyt vielä viikonloppuna Lumesta, sillä ensi viikoksi on luvassa taas Vesisadetta ja +5 lämpötiloja.. -> Loskaaaaaa.. Aaghhh!!
Marja De Jong on lauantaina esittelemässä kirjaansa Stellan Suomalaisessa... käykää tutustumassa lastenne teoksiin...
Tällä viikolla olimme lähes normaalissa muonavahvuudessa ja koulunkäynti sujui luistavasti... ellei peräti loistavasti... jatketaan syyslukukautta samaan malliin!
Ensi viikolla on sitten Isien Ilta keskiviikkona 18.00-20.00... Luvassa on erilaisia action-pisteitä ja iltapurtavaa... Muistakaa osallistua ahkerasti! ...ainakin syöntiin.. Ehhehee!!
Terveydenhoitaja on talossa torstaina, jos on tarvetta Piikitykseen!! Jess!
Länsi-Savo kunnioittaa myös olemassaoloamme vierailulla... jos ette halua lapsianne kuvattavan, ilmoittakaa opettajille...  Annamme tietysti parhaan kuvan erinomaisesta koulustamme kaikille lehden välityksellä... Tehdään Hiirolasta Brändi! ...ei meitä niin vaan nitistetä.. ple!
Hyvää isänpäivää kaikille! ...till studio nu... var @£½ det är... oo, där det....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti