perjantai 16. marraskuuta 2012

Marraskuuta...

Pääsimme taas tavoitteeseemme... kaikki oppilaamme saivat lisää tietoutta tälläkin viikolla kohdatakseen joskus tulevaisuudessa Pahan Maailman, jossa.. ( censored data ) ..
A(a)siaan!  Olimme kuluneellagin viikolla hieman alimiehitettyjä, mutta ilmeisten Hengisden vaurioiden puuttuessa jatkamme.. onneksi Varpu ja Markku ovat olleet pelastavia enkeleitämme.. Saluta! Onneksi saamme ensi viikolla vielä lisää tukea, kun Sorn Närvänen aloittaa harjoittelujakson koulullamme.. Tervetuloa!
Länsi-Savon toimittajan vierailu on sitten varmistunut.. torstaina he tulevat tarkkailemaan koulun toimintaa, varsinkin Eniromaista 0-2 luokkaa.. Jess! Muistakee pukeutuva asiallisesti kaekki koulun väki.. Minä lupaan kammata naamani.. ku vaan löytäs sen SAInt-kamman..
Kegsiviikkona on sitten Uintia.. menemme vanhan hyvan kaavan mukaan.. Hukkuminen On Erittäin Kiellettyä Edelleen! Jälki-istuntoa Kaikille muuten..
Luvassa on vielä syyskelejä..vettä..räntää..loskaa, joten Kunnon Talven odottajat joutunevat pettymään pysyvästä lumesta.. Mutta kyllä se kunnon Holodna vielä tulee joskus..
Nu Jag go till st... 
PS. Ae niin, se Karhukoplan 176-671 ei oo kun 1. tunnin paekalla  0-2:sa  manantaina.... Keikkaa nääs pukaa.. Ehhehhee!!
Och nu Äntliligen skulle... Vad är Det.. är det..  .....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti