3-4 lk:n blogi

3.2.2014

Tammikuun lopulla maa oli juuri ja juuri valkoinen. Pakkasta sentäs oli ja pääsimme luistimille. Alla muutama otos 3-4 luokkalaisten vauhdikkaasta menosta kirpeässä mutta aurinkoisessa pakkassäässä keskiviikkona 29.1.


27.1.2014
Viime viikolla kävimme yhdessä Rämälän koulun 3-4 luokkalaisten kanssa taidemuseossa. Alla muutama kuva reissulta, jossa tutustuimme taiteeseen eläinten jälkien avulla.


 Mietikkääpä miten kana ääntelee.
 Tutustumista erilaisiin lintutauluihin.
 Kuuntele, mitä leijona kertoo sinulle.
 Tytöt taiteilemassa.Liikuntatunneilla luistelemme. Oppilaat ovat innokkaita luistelijoita ja kova pakkanenkaan ei tunnu intoa laimentavan. Hyvä niin.


14.1.2014
Viime viikolla koulutyö alkoi jo sujua normaalisti. 3-4 luokassa opiskeltiin ahkerasti mm. äidinkieltä satujen maailmassa, matematiikka ja erityisesti kertolaskuja, yllissä puhuimme ilmaston vaikutuksesta kasvillisuuteen jne. Liikunnassa taituroimme telinevoimistelun parissa. Tänään tiistaina luokka teki kolmiulotteisia töitä kuviksessa ja huomenna pääsemme uimahalliin. Tapahtumia ja tekemistä siis riittää! Vähitellen koulun kenttäkin jäätyy ja kenties pääsemme joskus luistelemaankin.
t. Tuula-ope

Viikko 1, 2014
Tammikuun 2. päivä aloittelimme uutta vuotta opiskelun merkeissä. Open mieleen palaili muistoja muutaman vuoden takaa, kun suuntasi vuoden ensimmäisenä työaamuna kohti Hiirolan koulua. Ensimmäisten parin koulupäivän aikana tutustumme 3-4 luokan kanssa toisiimme ja vähän opiskelimme matematiikkaa ja äidinkieltä. Ensi viikolla jatkamme opiskelua ja eiköhän tänne bloginkin jotain ilmesty jossain vaiheessa.
t. Tuula-ope

Vanhemmat tekstit
Maanantaina ja tiistaina ei ollut mitään ihmeellisempää. Keskiviikkona illalla oli Veijon soiuhtuhiihto, kodassa paistettiin makkaroita ja köyhiäritareita saatiin myös.Torstaina Mikkeli täytti 175v. Aamulla oli hiihtokilpailut.voittajat:  tytöt 1.Verna Piispa 2.Tea Väänänen  3.Sara Narvanto.  pojat 1.Lasse Piispa 2.Eero Sojakka 3.Santtu Roponen. Hiihtokilpailujen jälkeen oli nyyttärit. Irene oli leiponut hyviä voipullia. Perjantaina 3.lk:lla oli englannnin koe, muuten oli tavallinen päivä. Hyvää viikonloppua kaikille.                                  tekijät: Verna Piispa ja Tuuli Korppinen