keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Poistumisharjoitus

Olimme juuri kirjoittamassa lauluja Aamos-papukaijalle 0-2 -luokkalaisten kanssa, kun koulun käytävästä kajahti karmaiseva huuto: "Keittiössä palaa! Kaikki ulos!"
    Opiskelutarvikkeet jäivät pulpeteille ja kaikki oppilaat sujahtivat luokistaan kiireesti  naulakoiden kautta ulos sovitulle kokoontumispaikalle, kentän reunalle. Jonoihin järjestäytyneet oppilaat laskettiin ja todettiin, että kaikki koulun oppilaat  sekä aikuiset olivat turvassa. Tarkistettiin, että turvallisuussuunnitelman mukaisesti oli muistettu vielä sulkea luokkien ikkunat ja ovet palon etenemisen estämiseksi. Onneksi kyseessä oli harjoitus! Onnittelimme toisiamme nopeasta ja sujuvasta toiminnasta.
    Pikkuoppilaat kertoivat, että jalkoja ihan "värisytti" säikähdyksestä. Hyvä, että pääsimme seuraavan tunnin aikana rentouttamaan jalkojamme maratonihaasteen viimeisellä yhteisellä lenkillä. Kirpeässä syyssäässä mieli keveni ja posket punertuivat. Useiden oppilaiden vauhtikin oli ihan selvästi parantunut. Vielä ehtii kerätä rasteja ja kohentaa kuntoaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti