keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tanhuvaaran matka

   Meillä oli kiva kevätretki! Se onnistui erinomaisesti. Lapsilla, ja vähän aikuisillakin, oli kiinnostavaa tekemistä. Oppilaat oli jaettu kahteen osaan ja ryhmät tekivät saman ohjelman vuorotellen. 0-2-luokka aloitti kiipeilyillä ja polkuautoajeluilla. Lapset olivat niin innostuneita kummastakin puuhasta, etteivät he olisi malttaneet vaihtaa toiseen toimintapisteeseen, joka oli parkour. Joistakin oppilaista tuli esiin aivan uusia piirteitä. Joku jaksoi kiivetä seinää pitkin korkealle, toinen taas kapeita narutikkaita huomattavan matkan. Kiipeily oli turvallista, sillä kiipeilijällä oli valjaat, joihin oli kiinnitetty turvaköysi. Köyden päässä taas oli kokenut liikuntaneuvoja. Näytti kyllä aika hurjalta, kun lapsi toisensa jälkeen heilui ilmassa muutaman metrin korkeudessa. Me aikuiset tyydyimme vain polkuautoilla ajamiseen. Sekin oli hurjan kivaa!
Parkour on esteiden ylitystä sujuvasti, nopeasti ja joustavasti. Siinä tehdään erilaisia temppuja. Sujuvaa menoa nähtiinkin.
   Saimme syödä monipuolisen lounaan ja sitten vatsa täynnä lähdettiin zumbaamaan. Se olikin kovaa menoa. Jotkut pitivät sitä ohjelmaa parhaana. Sitten olikin kotimatkan aika. Koululle saavuttiin sovittuun aikaan, ehkä jopa pari minuuttia aikaisemminkin. Luulen, että lapset olivat väsyneitä, mutta tyytyväisiä matkaan.
Lisää kuvia retkestä Kuvia tapahtumista- sivulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti