perjantai 8. helmikuuta 2013

Helmikuuta..

Jaahas! Saatiin eka täysi viikko helmikuuta täyteen... Lumipeuhupäivä taisi olla kaikkien mieleen.. ei tarttenu pähkäillä sijamuotoja tai murtolukuja tai muuta %&/#....  Sai olla oma ittensä ja relata... ainakin mäenlasku oli (melkein) kaikkien mieleen..
Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan pahasti kylmettynyt..  jonkinverran on ollut kyllä vajausta muonavahvuudessa loppuviikolla.. Kaikille potilaille hyvää paranemista viikonlopuksi!! ..ottakaa C-vitagoonia.. (mummon resepti)
Tulevaan a(a)siaan... Ensi viikolla onkin sitten Kakkosilla kultturipläjäys, tiistain retki Kenkäveroon.. heillä on varmaan mielenkiintoista tutustua kaikkeen Jännään.. Samalla on myös la(i)skiaistiistai, joten saamme kunnolla Hernerockkia ja muuta hyvää.. IP-kerholla on vielä iltapäivällä omaa hyvää toimintaa!
Torstaina on sitten Valentinuksen päivä eli ollaan kaikki kavereita... Ystävänpäivän kunniaksi on Rusettiluistelua (onneksi ei ole solmiopakkoa).. Jotai muutakin saattaa olla kehitteillä.. Ehheehhee..
Ai niin.. ne Mikkelin koulujen hiihtokisatki on sitte.. Jos on kiinnostusta perinteiseen hiihtoon, niin halukkaat ilmoittukaatten keskiviikkoon mennessä osallistumisista.. varmaan vaikuttaapi vaikka liikuntanumeroon... pääasia ei ole jalo kilpa, vaan tietysti tervein jaloin kotiin takaisin..
Kaekille Erittäen Hyvvee Viikonloppuva..
.. Karhukopla kuittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti