keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pikkujouluriemua


Ahkera oppilaskunnan hallitus järjesti koko oppilaskunnalle suunnatun pikkujoulujuhlan tänään. Naamisais- ja nyyttäriajatuksella suunniteltuja juhlia valmisteltiin huolella jokaviikkoisissa oppilaskunnan hallituksen kokouksissa ja nyt sitten oli toteutuksen aika. Erityisen ilahduttavaa oli havaita hallituksen jäsenten oma-aloitteisuus ja vastuuntunto disco- ja herkuttelutilojen järjestelytehtävissä.

Tonttuasu oli tämän päivän ylivoimaisesti yleisin naamiaisvaatetus, mikä tietysti ajankohtaan nähdenkin tuntui mukavalta. Seikkalipa koulullamme myös liehuvaviittainen naamiomies sekä ilmeisesti hirvenmetsästystä taitavasti väistänyt hirvi komeine sarvineen.

Englannin luokkaan oli koottu notkuva Buffet-pöytä herkkuineen ja limppareineen. Liikuntasalissa kuunneltiin joulu- ja muuta mielimusiikkia ja tanssittiin tietenkin musiikin tahtiin upeiden discovalojen välkkeessä. Samaan tilaan viriteliin uutukainen Korona-peli, joka oli hankittu oppilaskunnan hallituksen toimesta koululle viihdykkeeksi.

Jokainen pikkoppilas sai viides-kuudes -luokkalaisista päivän tehtävien avuksi oman kummioppilaan, joka auttoi häntä Irja-opettajan ohjaaman tähti-askartelun ja Susanna-rehtorin ohjaaman tonttukortin valmistamisessa. Kummi opasti myös hienosti siirtymätilanteissa ja herkkupöydän ääressä mehun tai limpparin kaatamisessa.
Maittavan lounaan jälkeen jaettiin pikkujoululahjat omissa luokissa ja työskenneltiin oman opettajan ohjauksessa, lähinnä joulujuhlavalmistelujen tai keskeneräisten tehtävien parissa.

Onnellisena ja ylpeänä oppilaskunnan järjestämän, onnistuneen  tapahtuman  vuoksi ja puolesta

oppilaskuntakerhon asiantuntijaope Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti