keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Isien illan jälkitunnelmissa

Jopas oli Hiirolan koululla miesenergiaa kerrakseen, kun oppilaat ja isät tai ukit viettivät yhdessä aikaa koulun järjestämässä isien illassa. Isät/isoisät ja lapset touhusivat reilun tunnin ajan joko liikunta-, kädentaito- tai musiikkipajassa.
Reipas Susanna-rehtori ohjasi liikuntapajaa, jossa oli mahdollisuus vielä valita sählyä, keppijumppaa tai kuntosaliharjoittelua. Vauhdikas ja osallistujamäärältään kookkain pajatoiminta alkoi jo eteisaulasta lämmittelyjumpalla. Siitä edettiin sitten alakerran liikuntatiloihin kuntoa kohentamaan.
Kädentyöpajassa syntyivät hauskat ja haastavat summeripelit Risto Hokkasen ohjauksessa. Intoa näytti sielläkin piisanneen punoittavista poskista ja aikaansaannoksen esittelyhalukkuudesta päätellen.
Muusikkoisät ja -lapset löysivät yllättävän nopeasti yhteisen sävelen Jussi Helannevan ohjaamassa musiikkipajassa. Vahvaa taustatukea tarjosi Pasi Möller kitaroineen. Olipa ilo seurata, miten rohkeasti ja antaumuksella oppilaat paneutuivat bändisoiton saloihin. Uusia rumpalilupauksiakin taidamme Hiirolan kouluun saada.
Illan huipennuksena Satu-emäntämme tarjosi touhukkaille toimijoille maittavan iltapalan. Katso kuvia illasta Kuvia tapahtumista- sivulta.

Kiitämme sydämestämme kaikkia isien iltaan osallistuneita lapsia ja aikuisia. Näinköhän synnytimme uutta perinnettä Hiirolan koulun arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti